Mrt

İstiklal Marşı'nın 12 Mart 1921 tarihinde TBMM tarafından kabul edilişinin 102. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma etkinlikleri  programı okulumuzda yapıldı.

Mrt

Sahil Güvenlik Komutanlığı okulumuza gelerek, öğrencilerimize ''Geleceğin Denizcileri'' konulu sunum gerçekleştirdiler.

Ekm

Millî Eğitim Bakanlığımızca öğrencilere bireyselleşmiş eğitim, öğretmenlere ise öğrencilerini izleme imkânı sunarak akademik başarılarını arttırmak, uzmanlarca filtrelenmiş içeriklerle bu alandaki ihtiyaçların giderilmesini sağlamak amacıyla hazırlanan Öğrenci - Öğretmen Destek Sistemi kullanıma açıldı.

Aşağıdaki bağlantı linkinden ÖĞRENCİ/ÖĞRETMEN DESTEK SİSTEMİ' ne öğrencilerimiz eba şifresi ile giriş yapabilir.

Sene Sonu Sergimizin Açılışı

GELECEĞİN YAZARLARI PROJESİ: "HAYALLERİMİZDEN İZLER"

İnternet Haftası Etkinliğimiz

Mrt

Ülkümüz Okumak Ğrojemiz Kabul Edildi.

VELİLERİMİZE YÖNELİK ETKILI EBEVEYNLİK SEMİNERİ

Ock

Okulsporları Türkiye Şampiyonası Kick Boks Küçük Kızlar kategorisinde 37 kg'da okulumuz 6. Sınıf öğrencisi İrem Su Avcıoğlu İzmir Şampiyonu oldu.

Biz İzmiriz-3 Projesi kapsamında AFAD gezisine öğrencilerimiz ile katıldık.

İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet ŞAHNE' nin de öğrencilerimizle beraber olduğu Çocuk Şube Müdürlüğü ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü koordinesinde, Biz İzmiriz 3 Projesi kapsamında öğrencilerimizde afet bilinci oluşturulması amacıyla düzenlenen Afet Bilinci Uygulamalı Eğitimi gezi ve etkinliği öğrencilerimiz için oldukça yararlı bir faaliyet oldu. Öğrencilerimiz hem gezdi hem eğlendi hem de öğrendi.

Gezi boyunca öğrencilerimizin yanında olan, destekleyen ve rehber olan değerli öğretmenimiz Evrim Aydınlı' ya ve emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ekm

Karabağlar Aile Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü tarafından "AİLE EĞİTİMİ" ve "EN İYİ NARKOTİK POLİSİ: ANNE" Projesi kapsamında İzmir İl Emniyet Müdürlüğümüzce okulumuzda seminer düzenlendi.

May

15. ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASINDA ÖĞRENCİLERİMİZİN PROJESİ İZMİR BÖLGE FİNALİNDE SERGİLENMEYE VE TÜRKİYE FİNALİ İÇİN YARIŞMAYA HAK KAZANDI.

İLETİŞİM BECERİLERİ SEMİNERİ

"Aile İçi İletişim Becerilerimiz ve Ergenlik" konusunda okulumuz Rehber öğretmenleri Hediye SADE ve Sevilay YAPICI ERDEM tarafından velilerimize seminer düzenledik. Kıymetli rehberlik öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Öğrenci ve velilerimize çevrimiçi seminer düzenledik.