TÜBİTAK PROJEMİZ İZMİR BÖLGE FİNALİNDE

15. ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASINDA ÖĞRENCİLERİMİZİN PROJESİ İZMİR BÖLGE FİNALİNDE SERGİLENMEYE VE TÜRKİYE FİNALİ İÇİN YARIŞMAYA HAK KAZANDI.

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından bu yıl 15.si düzenlenen Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında ön değerlendirmeyi geçen ve İzmir bölge yarışmasına katılmaya hak kazanan 120 projeden biri olarak okulumuz öğrencileri Elanur Akın ve Muhammed Raşit Anaç' ın projesi İzmir Bölge Finalinde sergilenecek. Matematik, Algoritma/Mantıksal tasarım alanında "Tam Bölmeyenlerin En Küçüğü" adlı proje ile ilçemizi temsil edecek öğrencilerimizi kutluyorum.

15-16 Haziran 2021 tarihlerinde çevrimiçi olarak yapılacak değerlendirme sonucunda Türkiye finaline katılacak projeler belirlenecek.

Türkiye finali yolunda danışman öğretmenimiz Mehmet Çağlar Coşar ve kıymetli öğrencilerimiz Elanur Akın ile Muhammed Raşit Anaç' a başarılar diliyoruz.

Yayın: 11.05.2021 - Güncelleme: 14.04.2023 15:48 - Görüntülenme: 326