İZMİR / KARABAĞLAR - Ülkü Ortaokulu

OKULUMUZDA EN İYİ NARKOTİK POLİSİ: ANNE VE AİLE EĞİTİMİ SEMİNERLERİ DÜZENLENDİ

Karabağlar Aile Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü tarafından "AİLE EĞİTİMİ" ve "EN İYİ NARKOTİK POLİSİ: ANNE" Projesi kapsamında İzmir İl Emniyet Müdürlüğümüzce okulumuzda seminer düzenlendi.

Karabağlar Aile Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü tarafından Aile Eğitimi Seminerinde Ergenlik Dönemi hakkında bilgi verildi. Ardından Seminerlere katılan 55 velimize Karabağlar Kaymakamlığı Projeleri tanıtıldı.

EN İYİ NARKOTİK POLİSİ: ANNE Projesi kapsamında İzmir İl Emniyet müdürlüğümüzce okulumuzda yapılan seminerinde velilerimiz ile okul aile birliği üyelerine "En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi" kapsamında eğitim verildi. Özellikle ergenlik döneminde annelerimizi uyuşturucu ile mücadeleye dahil etmek, genel kolluk görevlilerine destek olmalarını sağlamak ve farkındalık uyandırmak amacıyla verilen eğitim anlamlı, verimli ve etkili oldu.  İçişleri Bakanlığımızın videolu mesajı "Kıymetli anneler, her şey sizin elinizde. Çocuklarımızı korumak, onları bu zehirden uzak tutmak için bu mücadeleyi birlikte vermeliyiz. Bizler dışarıda onlara bu zehrin ulaşmasını engellemeye çalışırken sizlerin de içeride çocuklarınızın davranışlarını izlemenizi, bizimle iletişim halinde olmanızı ve bu mücadelede bize kılavuzluk etmenizi istiyoruz. Sizlerin feraseti ve evlatlarınıza olan sonsuz sevginizle bu mücadeleyi başaracağımıza inanıyoruz. Şimdi haydi, hep birlikte iş başına." velilerimiz ile paylaşıldı. Eğitim sonunda cep telefonları üzerinden anında bildirim yapılabilen Uyuşturucu İle Mücadele Mobil Uygulaması "UYUMA" projesi anlatılarak, bilgilendirici broşürler dağıtıldı.

İl Emniyet Müdürlüğünden Bircan Hanıma bu güzel ve etkili sunumu için teşekkür ediyoruz.

Karabağlar Aile Sosyal Politikalar görevlisi Furkan Bey, Karabağlar Kaymakamlığından Emre Bey' e katkı ve değerli sunumları için teşekkür ediyoruz.

28-10-202128-10-202128-10-202128-10-202128-10-202128-10-202128-10-202128-10-2021

Yayın: 28.10.2021 - Güncelleme: 09.02.2023 14:47 - Görüntülenme: 264