Mrt

2023-2024 eğitim öğretim yılı sonunda Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav Başvuru ve Uygulama Kılavuzu'na göre, okulumuz 8'inci sınıflarında öğrenim gören öğrencilerin fen, sosyal bilimler liseleri ile proje okulları, mesleki ve teknik Anadolu liselerinin Anadolu teknik programlarına öğrenci seçmek amacıyla yapılacak merkezî sınav, 2 Haziran'da uygulanacak.   Merkezî sınav başvuruları, bugünden itibaren 29 Mart'a kadar "e-Okul" üzerinden gerçekleştirilecek. Sınava katılım isteğe bağlı olup katılmak isteyen öğrenciler, başvurularını elektronik ortam üzerinden ücretsiz yapabilecek.

Değerli Velilerimiz;

2023/2024 Eğitim Öğretim yılı 2. Döneminde okulumuz öğrencileri için  öğretmenler ile veli işbirliğini arttırabilmek; planlı, düzenli ve öğrencilerimize etkin rehberlik yapabilmek amacıyla aşağıdaki çizelgedeki plan dahilinde görüşmelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Ekm

2023/2024 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda yapılacak 1. Dönem 2. Ortak sınavların takvimi ekli çizelgede belirtilmiştir. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Değerli Öğrencilerimiz;

HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ GÜNCELLENMİŞTİR

2022/2023 Eğitim Öğretim yılında 06/02/2023 tarihinden itibaren okulumuzda uygulanacak haftalık ders programlarına aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.