Şbt

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlediği "Çocuk Gözüyle Filistin" resim yarışmasında il üçüncüsü olan değerli öğrencimiz Zehra Nur Çevik'i tebrik ediyoruz. Öğrencimiz, hediyesini Bakan Yardımcımız Sayın Dr. Nazif Yılmaz'ın elinden aldı. Emeği geçen öğretmenimiz Yücel aladağ'a teşekkür ediyoruz.

Şbt

Şehrimin Takımı Projesi kapsamında 130 öğrencimiz ile katıldığımız Göztepe-Edremit kadın voleybol maçında ilgi alaka ve destekleri için şehrimizin güzide takımı Göztepe Spor Kulübü'ne ve değerli emektarlarına Ülkü Ortaokulu olarak teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz.

İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVI (İOKBS)

Başvuru ve Uygulama Kılavuzunda belirlenen şartlara uyan öğrencilerimiz sınava katılabilecektir.  Dikkat edilmesi gereken şartlardan bazıları aşağıdaki şekildedir.

Ailenin 2023 senesi yıllık gelir toplamından fert başına düşen toplam miktarın 2023 Mali Yılı için tespit edilen 111.600,00 (yüzonbirbinaltıyüz) TL’yi geçmemesi gerekir. Aile gelirinin tespitinde ailenin 2023 yılında elde ettiği tüm gelirleri esas alınacaktır. Kanunlarla Özel Hak Tanınan Öğrenciler hariç, ailenin fert başına düşen geliri bu rakamı geçen öğrencilerin İOKBS başvuruları, kontenjan durumlarına bakılmaksızın kabul edilmeyecektir.

Velinin ve varsa eşinin bakmakla yükümlü olduğu aile üyelerinin T.C. kimlik numaraları ile doğum tarihlerinin yazılı beyanı esastır.

Ock

İzmir İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Ömer YAHŞİ'nin öğrencilerimize karne mesajı

Ock

1915 Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi okulumuz bahçesinde öğrencilerimizin ziyaretine açıldı. 2023/2024 Eğitim Öğretim yılı Ülkü Ortaokulu Dönem Sonu Faaliyet Haftası etkinlik programımız kapsamında sınıflarımız hem müzeyi ziyaret ettiler hem de Çanakkale savaşları anısına satılan hediyelik eşyalardan satın aldılar.

Ock

Okulumuz öğrencileri İzmir Atatürk Voleybol Salonunda 13/01/2024 Cumartesi günü Göztepe ile Yeşilyurt arasında oynanan kadın voleybol maçında Göztepeli taraftarların yanında yerini aldı.

Ock

Okulumuzda Enerji Vermliliği Haftası münasebetiyle tüm öğrencilerimize eğitimler ve bilgilendirmeler yapıldı.

Şağıdaki bağlantıdan Enerji Vermliliği Haftası Bilgilendirmelerine ulaşabilirsiniz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi, uzman daveti kapsamında  masal anlatıcısı ünvanı ile anlattığı masal için Feyza öğretmenimize Ülkü Anasınıfı olarak teşekkür ederiz.

İSTİKLAL ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF ERSOY’A TEŞEKKÜR MEKTUBU YARIŞMASI

Okulumuzda düzenlediğimiz "İSTİKLAL ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF ERSOY’A TEŞEKKÜR MEKTUBU" yarışmamız sonuçlanmıştır.

Öğrencilerimizin yarışmaya gösterdikleri yoğun ilgi bizleri mutlu etti. İSTİKLAL ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF ERSOY’A TEŞEKKÜR MEKTUBU YARIŞMASI  ile tarihine ve atalarına sahip çıkan etkinliklerle anan hatırlayan bir nesil varetme gayretimizde destek veren değerli öğretenlerimizi kutluyoruz. Yarışmamıza katılan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

"Yumurtam Çatlamasın" sorumluluk projemiz. ÜLKÜMÜZ, SORUMLULUK

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında okulumuz anasınıfında yapılan çalışmalarımız.